Hunde er bare bedre end katte

Skrevet af Anders Reinholdt

16/08/2014
Dagens.dk er blevet enige. Vi kan bedst lide hunde. Faktisk så meget, at vi overvejer at få en redaktionshund. Og derfor skammer vi os heller ikke over at bringe fem punkter, vi har fra metro.co.uk, der viser, at hunden er meget bedre end katten. 1. Hunde lugter godt. På en gang en blanding af varme popcorn, honning og friskbagt brød. Katte lugter lidt mere af fordærvede rejer. 2. Hundehår forsvinder nemt igen, mens kattens klistrer og stædigt bliver hængende længe. Præcis som katten. 3. Du kan tage hunden med dig alle steder, så du altid har selskab. 4. Hunde gør. Det er altså noget sjovere, at du kan snakke lidt med din hund. Og den kan fortælle dig ting. En kat snurrer lidt, hvis du er heldig. 5. Hunde er åbne, elskelige dyre. Katte er uhyggelige, indadvendte og uberegnelige.

Mest læste i dag

Dagens.dk er blevet enige. Vi kan bedst lide hunde. Faktisk så meget, at vi overvejer at få en redaktionshund. Og derfor skammer vi os heller ikke over at bringe fem punkter, vi har fra metro.co.uk, der viser, at hunden er meget bedre end katten.

1. Hunde lugter godt. På en gang en blanding af varme popcorn, honning og friskbagt brød. Katte lugter lidt mere af fordærvede rejer.

2. Hundehår forsvinder nemt igen, mens kattens klistrer og stædigt bliver hængende længe. Præcis som katten.

3. Du kan tage hunden med dig alle steder, så du altid har selskab.

4. Hunde gør. Det er altså noget sjovere, at du kan snakke lidt med din hund. Og den kan fortælle dig ting. En kat snurrer lidt, hvis du er heldig.

5. Hunde er åbne, elskelige dyre. Katte er uhyggelige, indadvendte og uberegnelige.