Husker du gennemsigtig cola? Nu er den på vej tilbage

I 90’erne var gennemsigtig - eller “hvid” - cola et sikkert hit på dansegulvet til sodavandsdisko.

Men Pepsis version slog aldrig rigtig igennem. Nu forsøger cola-giganten sig dog med at sende den på markedet igen. Det skriver CNBC. http://www.cnbc.com/id/102752093

Nyheden kom dog i første omgang fra en anden kant. Youtube-stjernen Kevin Stahle har i længere tid kørt en kampagne på sociale medier, der hedder #BringBackCrystalPepsi.

Tidligere lykkedes det at få den giftgrønne Urge-sodavand på markedet igen efter massivt folkepres, ligesom Frisko måtte give sig og lade Zapp-isen ramme kølediskene landet over. Nu har også kampagnen for den gennemsigtige cola givet pote.

Læs også: 22 slags tilbehør som alle 90’er-piger vil genkende

Den officielle Twitter-konto for Pepsi skrev til Kevin Stahle, at hans bønner var blevet hørt. Han Twitter under navnet “LA Beast” og fik denne besked fra Pepsi:

- Kære hr. Beast, din kærlighed til Pepsi er klar - krystalklar. Den passion du har vist for Crystal Pepsi er ulig alle andre, og vi elsker det! Vi er før blevet spurgt af kunder, om vi ville bringe deres favoritprodukt tilbage på markedet, men aldrig med dit niveau af entusiasme og humor. Vi er heldig at have en Pepsi-superfan som dig på vores side. Vi hører bestemt, hvad du og dine følgere siger, og vi tror, at du vil blive glad for det, som er på vej.

Pepsi har bekræftet, at brevet kommer for dem. De vil dog ikke gå yderligere i detaljer på nuværende tidspunkt.

- Vi tager feedback fra kunderne meget seriøst, og vi tror, at fans af Crystal Pepsi vil blive glade for vores planer, siger talsperson Angela Tucciarone til CNBC.

Gamle Crystal Pepsi-flasker - fyldte som tømte - bliver solgt på auktionssiden e-Bay.

Her er en uåbnet Crystal Pepsi i glasflaske eksempelvis budt op i 680 kroner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip