Husker du manden, der gik 33 kilometer på arbejde hver dag? Den har lige taget en uhyggelig drejning

For lidt over to uger siden skrev Dagens.dk om 56-årige James Robertson, som hver dag spadserede 33 kilometer for at komme på arbejde på en fabrik.

Historien om den ihærdige herre gik viralt, hvilket hurtigt resulterede i, at imponerede og godhjertede sjæle begyndte at samle penge ind til ham, så han kunne købe sig en bil.

Men nu har den ellers så positive historie om James Robertson taget en uventet og temmelig trist drejning, skriver blandt andre Daily Mail.

Den 56-årige mand har nemlig været nødt til at forlade sit hjem, efter at han har modtaget adskillige dødstrusler på grund af mediernes pludselige opmærksomhed på hans person.

På blot et enkelt døgn lykkedes det via en online-kampagne at samle over 350.000 dollars (2,2 millioner danske kroner, red.) ind til James Robertson. Det har tilsyneladende fået misundelige sjæle til at reagere så voldsomt, at han ikke længere følte sig tryg, og derfor måtte flytte fra det værelse, han havde boet i i mange år.

Utrygheden opstod blandt andet, ifølge det lokale politi, da folk begyndte at opsøge James Robertson for på voldelig vis at true ham til at give dem penge.

Han har nu arrangeret et møde med en økonomisk rådgiver for at finde ud af, hvordan han bedst administrerer sin pludselige rigdom.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip