Hva' snakker du om, Jacobs? Vi laver ingen 'mind games'

FCK-træner Ariël Jacobs har ellers beskyldt Hjulmand for at dyrke ’mind games' før mandagens dunderdrama i Farum Park.

Belgieren mener, at FC Nordsjælland spiller barnlige tankespil ved at melde ud, at man kun går efter andenpladsen for at lægge yderligere pres på FCK.

Men Hjulmand slår nu fast, at der intet fordækt er over nordsjællændernes udmeldinger.

- Jeg har selv talt med Ariël, og jeg tror, de ’mind games' kommer gennem jer (pressen, red.). Vi laver ikke ’mind games'. Vi siger tingene, som de er. Når man er 12 point efter FCK, og der mangler ni runder, så siger vi, at det ser svært ud at blive mestre. Det er jo ikke ’mind games', siger Kasper Hjulmand.

Hvis I vinder på mandag, har I fire point op med seks runder igen. Vil I så stadig melde ud, at I går efter andenpladsen?

- Udmeldingen vil stadig være, at vi så er kommet tættere på (FCK, red.). Så er der større muligheder for, at vi kan drille dem. Men stadig har de fire point igen. Vi skal vinde tre flere end dem i seks kampe, så al sandsynlighed siger stadig, at de har bedre kort på hånden. Jeg ville i hvert fald gerne bytte, siger Kasper Hjulmand.

Sidste år var sangen den samme fra Nordsjælland, mens de stille og roligt åd københavnernes forspring for at ende med guldet.

Historik eller ej vil FCN-træneren lige så gerne fokusere på truslen fra Randers, der indtager Superligaens tredjeplads.

- Vi er bevidste om de syv point, vi har op til FCK. Men vi er lige så bevidste om de syv point, vi har ned til Randers. Randers er så godt kørende, at vi kan let ende op med slet ikke at få den andenplads. Og vi vil rigtig, rigtig gerne have den andenplads. Det vil vi gøre hvad som helst for, fastholder Kasper Hjulmand.

Faktisk er én af de eneste FCN-spillere, der tillader sig offentligt at drømme om guldet, kantspilleren Joshua John.

- Selvfølgelig tænker jeg på det. Guldmedaljer vil alle fodboldspillere have. Og nu er vi i en position, hvor vi, da vi startede forårssæsonen, havde 12 point op, men nu har vi kun syv. Så vi tænker: måske kan vi gøre det samme som sidste år. Hvis vi vinder på mandag, er der en god chance, siger Joshua John, der kom til klubben i sommer og dermed ikke var med i sidste forårs løvejagt.

Kasper Hjulmand, hvilken placering tror du, I slutter på?

- Jeg tror og håber, at vi bliver nummer to.

 

Dagens Gossip