Hvem skal Danmark møde til EM kvalifikationen?

Søndag den 23. februar klokken 12 sender Kanal 5 direkte fra UEFA EM-lodtrækningen, hvor det afgøres, hvem det danske landshold skal op imod for at kvalificere sig til den eftertragtede turnering.

Der sendes direkte fra sportsstudiet, hvor Dan Sørensen sammen med de to danske europamestre fra ´92, John ”Faxe” Jensen og Morten Bruun, giver deres vurdering og bedømmelse af både Danmarks gruppe og de mange andre kvalifikationsgrupper, som bliver udtrukket i Nice.

Hvem venter Danmark? Bliver det en let eller svær pulje?

- Det er altid spændende at følge en EM-lodtrækning, da det oftest har stor betydning for vores landshold, hvor stor chancen er, for at kvalificere sig til EM-slutrunden. Jeg håber ikke, vi kommer til at trække Tyskland eller Spanien, det må være de to værste modstandere, men kan vi have heldet med os i lodtrækningen, vil jeg håbe på Grækenland eller Portugal, siger den danske EM-helt fra 1992, John ”Faxe” Jensen.

Danmark er seedet blandt de næstbedste, hvilket betyder, at vi blandt andre ikke kan møde vores svenske naboer eller de meget talentfulde belgiere, som i øjeblikket ligner et af Europas bedste hold.

Når grupperne er fastlagt, kan Morten Olsen sammensætte EM-strategien, som for første gang vil komme i spil mellem den 7. og 9. september 2014.

Både Danmarks og de øvrige holds kvalifikationskampe kan ses på henholdsvis Kanal 5 og 6'eren, da SBS har sikret sig rettighederne til landsholdets kampe.

Kanal 5 dækker EM-lodtrækningen den 23. februar fra klokken 12.

 

Dagens Gossip