Hver fjerde dropper bilsynet i december

Julen har mange udgifter, og travlheden med at få job, økonomi, tid og gaver til at hænge sammen, kan være årsagen til, at 25 procent af bilsynene bliver udskudt til efter nytår. På dage med snefald står det endnu værre til, her ses et fald i bilsynene på op imod 50 procent viser nye tale fra Applus Bilsyn.

-Tallene er sandsynligvis repræsentative for alle synsvirksomheder i Danmark. Desværre er mange danskere ikke klar over, at de ved at udeblive risikerer at få en bøde fra Trafikstyrelsen på 2.000 kr. Det er jo synd og skam at få sådan en hilsen på et tidspunkt, hvor de fleste af os i forvejen har mange ekstraudgifter i forbindelse med julen. Det vil vi gerne advare folk imod, siger adm. direktør Per V. Rasmussen fra Applus Bilsyn som er et af landets store synsvirksomheder.

Men hvad mange ikke ved er, at de risikerer en bøde fra Trafikstyrelsen på 2.000 kr., ved at udeblive fra bilsynet.

Fra 1. juli i år fik Trafikstyrelsen bemyndigelse til at udskrive en administrativ bøde 10 uger efter den oprindelige synsdato på nu 2.000 kr. hvor beløbet tidligere var på blot 1000 kr. Bøden betyder samtidig, at man skal aflevere nummerpladerne inden fire uger. Når man ikke det, udstedes en ny bøde på 2.000 kroner.

 

Dagens Gossip