Hver fjerde har mere sex på ferien end i hverdagen

Ferietid er tid til nydelse, afslapning og til at dyrke sig selv og hinanden. Hver fjerde dansker sørger da også for at nyde ferien så meget, at de sætter lidt ekstra fut under intimiteten med deres partner.

For en del børnefamilier er det dog så som så med romantikken på ferien – specielt fordi børnene ligger i sengen lige ved siden af. Det viser en ny undersøgelse foretaget af ferieboligportalen SunnyRentals.com blandt 1.190 danskere.

Hver fjerde (27 pct.) har mere sex på ferien end i hverdagen, mens 39 pct. har lige så meget sex på ferien som i hverdagen.

Tid til mere sex på ferien

Når hver fjerde er mere intime med deres partner på ferien, hænger det ofte sammen med, at vi nyder hinanden mere og har mere tid til hinanden, når vi er på ferie.

Men for mange spiller det nye og spændende i at dyrke sex et nyt sted også sammen med den øgede frekvens af lagengymnastik.

Børn spænder ben for intimiteten

Blandt dem, der har mindre sex på ferien, figurerer dog en del børnefamilier. Og det er da tilsyneladende også de kære børn, som oftest er grunden til, at vi har mindre sex på ferien end i hverdagen.

Således er den hyppigste grund til mindre sex på ferien end i hverdagen, at hotelværelset deles med guldklumperne.

Se fakta ved at klikke på billedet nedenunder.....

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip