Hvidovre Badmintonklub vinder prisen for Danmarks Grimmeste Hjemmeside

For en måned siden indledte webbureauet SpreadSite ApS jagten på Danmarks Grimmeste Hjemmeside. 21 hjemmesider blev til tre finalister efter en afstemning på Facebook. En jury kårede derefter Hvidovre Badminton Klubs hjemmeside som landets grimmeste.

Badmintonklubben kan nu se frem til at få en helt ny, topprofessionel hjemmeside. Det er nemlig hovedgevinsten.

- Vores hjemmeside er 4-5 år gammel og benyttes af mange af vores 800 medlemmer. Jeg har svært ved at sætte en finger på, hvad der præcis skal forbedres. Alligevel kan jeg godt se, at den har brug for en markant opdatering, siger bestyrelsesformand Henrik Frøling Pedersen fra Hvidovre Badminton Klub.

Derfor er den grim

Et af konkurrencens tre jurymedlemmer er lektor ved Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier på RUC, Lisbeth Thorlacius. Hun er ikke i tvivl om, at Hvidovre Badmintonklub vinder den tvivlsomme ære som indehavere af den grimmeste hjemmeside:

- På www.hbc-badminton.dk bliver vi mødt af et uskarpt billede af hallen og nogle fremtrædende syntetiske blå farver. Alle undersiderne er ekstremt rodede. Der savnes en strammere linje i layout, farvevalg samt i portrætterne, som stritter i alle retninger og er af meget dårlig kvalitet. Websitet fremstår helt uprofessionelt, hvilket dog kan forsvares i forhold til, at det er en interesseorganisation med en bestemt type publikum. Det ville være noget andet, hvis det var et præsentationssite for en professionel virksomhed, siger Lisbeth Thorlacius.

 

Dagens Gossip