Hvidovre-far lod sin søn køre uden kørekort: Nu mister han sin dyre Mercedes

En far fra Hvidovre har netop fået taget sin dyre Mercedes Benz fra sig, fordi han lod sin søn, som ikke har kørekort, køre i den.

Østre Landsret har valgt at konfiskere den omtrent 400.000 kroner dyre bil, fordi de vil sætte en stopper for den ulovlige kørsel, oplyser Københavns Vestegns Politi ifølge sn.dk.

Mandens 23-årige søn fik frakendt sin førerret i 2010, men alligevel valgte faren at låne ham sin dyre bil i alt fem gange i perioden 2011 til 2013.

Allerede i 2013 blev det ved Retten i Glostrup besluttet, at mandens bil skulle beslaglægges. Men faren ankede afgørelsen til Østre Landsret, som altså nu har stadfæstet dommen.

- Det er ligegyldigt, hvad sønnen mistede kørekortet for. Det principielle i sagen er, at det er ejerens forpligtelse at sørge for, at den, der låner bilen, har kørekort, siger Claus Bardeleben, som er politikommisær ved Københavns Politi, til Ritzau.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip