Hvor holder familierne ferie til sommer?

10 procent fald i antallet af familier, der har købt en sommerrejse. Sådan ser det ud hos Danmarks største rejsearrangør, Star Tour, lige nu og trods en tilsvarende stigning i par, der allerede har købt sommerrejsen, er det med tilbageholdtåndedræt, man følger udviklingen hos familierne.

De seneste tre år har der nemlig været konstant stigning i antallet af familiebookinger i sommersæsonen.

- Jeg må indrømme, det er med let klamme håndflader, vi ser på vores salgskurver for familier her i sommersæsonen. I bedste fald venter familierne længere end før med at bestille sommerferien,måske fordi de håber på lavere priser, eller stadig overvejer dansk ferie, og i værste fald har de allerede besluttet sig for en ferie hjemme, fortæller salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

De 10 procent fald i familiebookingerne gælder hele sommersæsonen, også skolernessommerferie. Det får nu Star Tour til at sætte hårdt ind med rabatkampagnermålrettet familierne, i håb om at lokke dem til sydens sol i forsommeren i juni måned.

- Vi er nødt til at finde ud af, hvad det er, der holder familierne fra at bestille en rejse. Hvis det er ønsket om ferie i den danske sommer, håber vi alligevel at kunne lokke dem med sydpå, fordi vi faktisk kan matche prisen på en dansk campingferie, siger en håbefuld Stig Elling.

 

Dagens Gossip