Hyldes på Facebook: Her er Danmarks bedste kassemedarbejder

I fredags havde en kunde så god en oplevelse med en kassemedarbejder i Bilka i Kolding, at han roste ham til skyerne på Bilkas Facebook-side.

- Jeg skulle egentlig bare handle fire småting, men endte med at gå og smågrine og smile hele vejen ud af storcentret over, at nogen kan være så glade og tilfredse og bare smitte med godt humør. Han bød alle i køen hjertefølt velkommen, snakkede, smilede, grinede, små-konverserede, og fortalte gladeligt os alle i køen, at han snakkede så meget og var så glad, fordi han var så glad for sit arbejde, skriver Jakob Nørgaard Nielsen i sit opslag.

Læs også: Kurt og Gurli giver gratis sommerferie til fattig familie

Opslaget er i skrivende stund blevet liket næsten 14.000 gange og har fået over 550 kommentarer. De fleste med ros fra andre kunder, der også har mødt Rasmus, som han hedder.

Jakob Nørgaard Nielsen slutter af med at håbe, at en chef lægger mærke til den gode kassemedarbejder.

Og det har de skam gjort. Længe. Rasmus har altid fået ros fra kunderne:

- Han får så mange positive servicekort (som er en slags ris/ros-kort) fra kunderne, fortæller driftschef Esben Sørensen til Dagens.dk.

Læs også: Kæk steward giver fræk gennemgang af sikkerheden

- Så vi ved skam godt, at han er dygtig. Og han er også tidligere blevet kåret til Månedens Medarbejder, oplyser Esben Sørensen, der ikke helt vil udelukke, at den megen omtale vil kaste lidt mere anerkendelse af sig.

Rasmus bor i dag i Odense, så det er ikke så ofte, han er på vagt bag kassen i Bilka i Kolding længere.

 

Dagens Gossip