I aften tjekker nøgne Stine ind på Paradise Hotel

25/03/2013 10:59

redaktion

Nyheder
- Åh åh så er det en realitet…Jeg tjekker sgu ind i Paradise Hotel 2013 på Mandag. De startede med et besøg af Paris Hilton, men nu kommer jeg forbi hotellet :D. Sådan skriver Stine Kronborg på sin blog. Danskeren, der er bosat i Australien og har vundet frække titler som Miss Nude Sydney og Miss Burlesque Melbourne, er den næste kendis, der gør årets paradisoer selskab i Mexico. I aftenens afsnit tjekker hun ind på hotellet. I første omgang som gæstedommer i Mr. Paradise-konkurrecen. Men i modsætning til bokseren Patrick Nielsen og millionarvingen Paris Hilton overgår Stine Kronborg senere på lige fod med resten af deltagerne. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu - Jeg har altid været fan af programmet, men havde aldrig forestillet mig at skulle være en del af det… Bl.a fordi jeg har siddet og rystet på hovedet af nogle af de deltagere der har været med (ligesom jeg ved at mange andre danskere også gør), skriver Stine Kronborg på bloggen. - Vi lever jo kun én gang. Glæder mig selv til at se hvad der kommer med på 33 minutter ud af 24 timer, for jeg har det jo ikke med at være genert ;-), skriver hun videre. Nej, genert er Stine Kronborg ikke.

Mest læste i dag

- Åh åh så er det en realitet…Jeg tjekker sgu ind i Paradise Hotel 2013 på Mandag. De startede med et besøg af Paris Hilton, men nu kommer jeg forbi hotellet :D.

Sådan skriver Stine Kronborg på sin blog.

Danskeren, der er bosat i Australien og har vundet frække titler som Miss Nude Sydney og Miss Burlesque Melbourne, er den næste kendis, der gør årets paradisoer selskab i Mexico.

I aftenens afsnit tjekker hun ind på hotellet. I første omgang som gæstedommer i Mr. Paradise-konkurrecen. Men i modsætning til bokseren Patrick Nielsen og millionarvingen Paris Hilton overgår Stine Kronborg senere på lige fod med resten af deltagerne.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

- Jeg har altid været fan af programmet, men havde aldrig forestillet mig at skulle være en del af det… Bl.a fordi jeg har siddet og rystet på hovedet af nogle af de deltagere der har været med (ligesom jeg ved at mange andre danskere også gør), skriver Stine Kronborg på bloggen.

- Vi lever jo kun én gang. Glæder mig selv til at se hvad der kommer med på 33 minutter ud af 24 timer, for jeg har det jo ikke med at være genert ;-), skriver hun videre.

Nej, genert er Stine Kronborg ikke.