I dag mindes vi Prinsesse Diana

Tidligt om morgenen den 31. august 1997 vågnede alle op til nyheden om, at Prinsesse Diana og hendes kæreste, Dodi Al Fayed, var omkommet i en bilulykke i Paris.

Chaufføren var påvirket under kørslen og kørte hurtigt rundt i Paris gader forfulgt af paparazzifotografer. SIden har både politi og spekulanter rippet op i den elskede prinsesses død ved at spekulere i mulige teorier om ulykken. For var det i virkeligheden en ulykke? Det spørgsmål er indtil videre ikke besvaret.

Prinsesse Diana var elsket i hele verden og i hele mediebranchen. Således var hun et forbillede og stilikon og den mest fotograferede person i hele verden.

Og det er hun fortsat. Netop i dag deler folk billeder af den tidligere prinsesse på sociale medier som Instagram. 

Efter hendes død blev Diana hentet hjem til England af prins Charles og fik en statsbegravelse med deltagelse af hele det officielle England i Westminster Abbey i London.

Diana var ven med sir Elton John, som til hendes begravelse spillede sangen "Candle in the Wind", oprindeligt skrevet om Marilyn Monroe, men med nyskrevet tekst af Bernie Taupin, så den handlede om Diana. Sangen blev udsendt som single i 1997 og blev nummer ét på mange hitlister.

Diana ville have været 53 år i dag. 

 

Dagens Gossip