I dag står Klaus Riskær foran endnu en dom

Han har efterhånden en del rutine i at modtage domme.

Onsdag skal Klaus Riskær Pedersen så til det igen. Her afsiger Østre Landsret nemlig dom i en ankesag, hvor finansmanden i foråret blev idømt 14 måneders ubetinget fængsel for skyldnersvig.

- Det er sørgeligt, men jeg kan bare ikke gøre en skid ved det, andet end at jeg må tage tilbage til den forpulede fængselscelle, sagde Riskær, da han i april fik byrettens dom, som han straks ankede til landsretten.

I den aktuelle sag har Riskær begået forbrydelserne, mens han har afsonet landsretsdommen i Statsfængslet i Sdr. Omme.

Riskær Pedersen blev dømt for at have trukket over en halv million kroner ud af et konkursbo, selv om kurator havde givet ham instruktion om, at han ikke måtte.

I forbindelse med landsretsdommen i 2008 blev Riskær Pedersen frakendt retten til at stå i spidsen for et selskab som direktør eller være med i et selskabs bestyrelse.

I den aktuelle sag har Riskær Pedersen også været tiltalt for at overtræde netop det forbud på grund af hans rolle i firmaet Hjemmehjælpen ApS og to andre selskaber.

Selv om den aktuelle sag drejer sig om en god halv million kroner, så er det småpenge i forhold til sagen fra 2008. Dengang blev Riskær dømt for skyldnersvig for 210 millioner kroner.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip