I dette paradis holder dansk sangerinde ferie

Hun debuterede som skuespillerinde, var coach i tv-programmet Voice Junior og udgav et spritnyt album.

På mange måder var 2014 således et hæsblæsende år for den danske sangerinde Oh Land, der bærer det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius.

Og netop derfor bruger "White Nights"-hitmageren også de første dage af 2015 på at lade op til det nye år, når hun slapper af i ferieparadiset Fransk Polynesien i Tahiti.

- Efter et meget travlt og sjovt år havde jeg virkelig brug for den her pause. Jeg elsker hvert et øjeblik af min ferie, og jeg ser frem til et nyt år med masser af spændende projekter, skriver den 29-årige sangerinde på sin profil på Instagram om et billede, hvor hun iklædt bikini og solbriller står i vandkanten på en paradislignende bountystrand.

Selv om Oh Land holder ferie for at slappe af, har hun alligevel overskud til at sende en lille nytårshilsen til sine fans fra den franske koloni i Stillehavet.

- Godt nytår til jer alle herfra Fransk Polynesien! Jeg kan ikke vente med at dele 2015 med jer også, skriver hun således på sin Instagram-profil.

Se Oh Lands afslappende feriebilleder her: http://instagram.com/p/xXSVYLSKka/?modal=true

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip