I morgen sker det: Playstation 4 frigives herhjemme

I morgen frigiver Sony den længe ventede Playstation 4 i Danmark. Så vil du have fingre i Playstation 4, er der god grund til at stå tidligt op.

Hos Elgiganten fortæller entertainment-chef Roger Rasmussen, at alle sejl er sat til for at have så mange konsoller på hylderne som muligt, men det gælder om at stå tidligt op alligevel, for der er kun 1.300 til hele landet.

- Playstation 4 er en af årets absolut hotteste nyheder og efterspørgslen er enorm. Alle Elgigantens varehuse i Danmark vil have konsoller til lanceringen på fredag klokken 10. Vi har gjort alt, hvad vi kunne for at skaffe så mange konsoller som overhovedet muligt, men vi forventer udsolgt indenfor kort tid, siger Roger Rasmussen i en pressemeddelelse.

- Det er lykkedes at skaffe 1.300 styk i alt, som fordeles jævnt ud til landets 29 varehuse efter først til mølle-princippet. Vi anbefaler derfor alle at møde frem i god tid og stille sig i kø, for at have de bedste chancer for at sikre sig et af de eftertragtede eksemplarer, siger Roger Rasmussen.

Kæmpe efterspørgsel: Rækker langt ind i 2014

Store konsollanceringer har traditionelt været forbundet med udfordringer knyttet til produkttilgang. PS4-lanceringen er ingen undtagelse.

- De indikationer vi har fået, tyder på, at tilgangen på PS4-konsoller først vil være på niveau med efterspørgslen i markedet omkring midten af første kvartal 2014. slutter Roger Rasmussen

 

Dagens Gossip