Ida Kuno Høffding hædres med musikpris og 50.000 kroner i Rødovre

Det er en farverig, ung kvinde, der løber med Rødovre Musikpris 2013. Vinderen bliver den 29-årige sangerinde Ida Kudo Høffding, som får overrakt musikprisen på 50.000 kroner ved den traditionsrige nytårskoncert i kulturhuset Viften i Rødovre den 6. januar, hvor Ida Kudo også optræder med et par af sine numre.

Ida Kudo Høffding er en af Rytmisk Musikkonservatoriums talentfulde elever, som Danmark sagtens kan komme til at høre meget mere til. I 2013 forlader hun for en tid Danmark til fordel for England for at dygtiggøre sig yderligere i sangskrivning og musikproduktion på TECH Music School London.

- Det er fantastisk at opleve, når unge mennesker møder verden med gå-på-mod og bare kaster sig ud i udfordringerne. Sådan en type er Ida Kudo Høffding. Hun er eksperimenterende og har en kombination af stort musikalsk talent og masser af power, som kan bringe hende langt. Med Rødovre Musikpris vil vi gerne hjælpe hende lidt på vej, siger Rødovres borgmester Erik Nielsen.

Rødovre Musikpris uddeles hvert år som et samarbejde mellem Rødovre Kommune og Rødovre Centrum. Formålet med prisen er at påskønne en yngre udøvende musiker med et kontant beløb, som kan tjene som belønning og opmuntring til en videre udvikling inden for dansk musikliv.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip