Igen: Betjente i fotovogne overfaldet med sten

Tre gange på kort tid er politiets fotovogne i Københavns-området blevet angrebet med sten. Senest søndag aften, hvor en motorcyklist i fart kastede en sten igennem bagruden på en af politiets fotovogne, mens der sad en betjent i den.

Det skete på Hillerødgade i København, skriver eb.dk

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

- Vi efterforsker sagen, men gerningsmanden er ikke fundet endnu. Vi efterforsker mulighederne for at få fat i ham. Betjenten tog det roligt, da de normalt er udsat for lidt af hvert, siger Jens Jespersen, leder af Færdselsafdelingen, Københavns Politi, til eb.dk.

Der skete kun materiel skade.

LÆS OGSÅ: Politiet efterlyser vidner: Betjent fik kastet sten i hovedet

Samtidig efterforsker politiet fortsat en episode mandag den 26. august. Her fik en betjent kastet en sten i hovedet, mens han sad i fotovogn på Buddinge Hovedgade i Buddinge.

Betjenten måtte efterfølgende behandles på skadestuen.

Men der har, ifølge eb.dk, været en helt tredje episode i Tingbjerg, som Københavns Politi ikke har nævnt i pressen før nu.

- Det var den 6. august. kl ca 13.45 om eftermiddagen. Der er to-tre mænd som kaster sten mod en ATK-bil (Automatisk Trafikkontrol red.) og rammer sideruden, og ryger ind i bilen. Politimanden der sidder i bilen bliver ramt overfladisk på det ene ben, siger Jens Jespersen.

Og i februar var politiet ude for en lignende episode, da en 400 gram tung metalgenstand blev smidt igennem bagruden på en ATK-vogn på Avedøre Havnevej i Hvidovre. Det medførte, at en 34-årig færdselsbetjent blev ramt af glas.

Her er der siden rejst tiltale for grov vold mod tjenestemand mod to 19-årige mænd og en 20-årig mand.

SE BILLEDET I STOR FORMAT HER:

 

Dagens Gossip