Ikea finder svinekød i elg-lasagne

Skrevet af BNB

06/04/2013
Denne gang er der fundet svinekød i lasagne, som ellers udelukkende skulle indeholde fars fra elge. Det rapporterer den svenske avis Svenska Dagbaldet ifølge Sydsvenskan. Det er de belgiske myndigheder, der har slået alarm over fundet af svinekød i lasagnerne, hvor grænseværdien på en procent svinekød var overskredet. Ikea har prompte reageret på nyheden ved at trække omkring 17.600 lasagnepakker - svarende til cirka 10.000 ton lasagne - tilbage fra samtlige varehuse i Europa. I februar viste undersøgelser, at der var hestekød i de populære kødboller, Ikea sælger i sine cafeteriaer i forbindelse med møbelvarehusene. Det fik Ikea til at stoppe med sælge kødboller i alle europæiske lande med undtagelse af Norge, Rusland og Schweiz.

Mest læste i dag

Denne gang er der fundet svinekød i lasagne, som ellers udelukkende skulle indeholde fars fra elge. Det rapporterer den svenske avis Svenska Dagbaldet ifølge Sydsvenskan.

Det er de belgiske myndigheder, der har slået alarm over fundet af svinekød i lasagnerne, hvor grænseværdien på en procent svinekød var overskredet.

Ikea har prompte reageret på nyheden ved at trække omkring 17.600 lasagnepakker - svarende til cirka 10.000 ton lasagne - tilbage fra samtlige varehuse i Europa.

I februar viste undersøgelser, at der var hestekød i de populære kødboller, Ikea sælger i sine cafeteriaer i forbindelse med møbelvarehusene. Det fik Ikea til at stoppe med sælge kødboller i alle europæiske lande med undtagelse af Norge, Rusland og Schweiz.