IMF: Væksten er stadig for svag

20/04/2013 23:20

BNB

Nyheder
Det konkluderer Den Internationale Valutafonds (IMF) bestyrelse i en officiel udtalelse fra fondens årlige forårsmøde i Washington.IMF-bestyrelsen påpeger et akut behov for at »handle beslutsomt for at fremme et bæredygtigt opsving og genoprette modstandsdygtigheden i den globale økonomi«.»Udviklede økonomier nødt til at afveje støtten til indenlandsk efterspørgsel med reformer for at håndtere de strukturelle svagheder, der påvirker væksten. Samtidig skal der gennemføres troværdige finanspolitiske planer,« hedder det i udtalelsen.Forårsmødet, der er uden dansk deltagelse, fortsætter søndag.BNB

Mest læste i dag

Det konkluderer Den Internationale Valutafonds (IMF) bestyrelse i en officiel udtalelse fra fondens årlige forårsmøde i Washington.

IMF-bestyrelsen påpeger et akut behov for at »handle beslutsomt for at fremme et bæredygtigt opsving og genoprette modstandsdygtigheden i den globale økonomi«.

»Udviklede økonomier nødt til at afveje støtten til indenlandsk efterspørgsel med reformer for at håndtere de strukturelle svagheder, der påvirker væksten. Samtidig skal der gennemføres troværdige finanspolitiske planer,« hedder det i udtalelsen.

Forårsmødet, der er uden dansk deltagelse, fortsætter søndag.

BNB