Indbrudstyv loggede på offers Facebook, men det kom han til at fortryde

24/06/2014 23:50

Peter Mathiasen

Nyheder
En tyv fik sig en alvorlig lærestreg, da han brød ind i et hus. For da ejeren af huset ikke var hjemme, havde indbrudstyven ved navn Nicholas Steven Wig åbenbart så god tid, at han valgte at logge på Facebook fra offerets computer. Men da Wig var færdig med at finde værdigenstande, forlod han hjemmet uden at blive set. Men han glemte noget meget vigtigt, skriver ABCNews. Læs også: Skydegal mand anholdt: Jeg forsøgte at pløkke månen For da husets ejer, James Wood, kom hjem dagen efter, så han til sin store forskrækkelse, at han havde haft indbrud. Men da han gik hen til sin computer, så han noget usædvanligt. Der var nogen logget på Facebook under navnet "Nick Dub". Da Wood senere på formiddagen kørte rundt i nabolaget, så han en mand, der lignede "Nick Dub". Derfor kontaktede han politiet, der fik manden arresteret. På sig havde han flere af de genstande, som var blevet stjålet fra Wood's hus. Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning Det viste sig hurtigt at være Nicholas Steven Wig, der stod bag Facebook-profilen "Nick Dub", og Wig tilstod senere indbruddet. Nu står han til at få op til ti års fængsel og bøder på 20.000 dollars. Moralen af denne historie? Husk at logge af Facebook.

Mest læste i dag

En tyv fik sig en alvorlig lærestreg, da han brød ind i et hus.

For da ejeren af huset ikke var hjemme, havde indbrudstyven ved navn Nicholas Steven Wig åbenbart så god tid, at han valgte at logge på Facebook fra offerets computer.

Men da Wig var færdig med at finde værdigenstande, forlod han hjemmet uden at blive set. Men han glemte noget meget vigtigt, skriver ABCNews.

Læs også: Skydegal mand anholdt: Jeg forsøgte at pløkke månen

For da husets ejer, James Wood, kom hjem dagen efter, så han til sin store forskrækkelse, at han havde haft indbrud.

Men da han gik hen til sin computer, så han noget usædvanligt. Der var nogen logget på Facebook under navnet "Nick Dub".

Da Wood senere på formiddagen kørte rundt i nabolaget, så han en mand, der lignede "Nick Dub". Derfor kontaktede han politiet, der fik manden arresteret. På sig havde han flere af de genstande, som var blevet stjålet fra Wood's hus.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Det viste sig hurtigt at være Nicholas Steven Wig, der stod bag Facebook-profilen "Nick Dub", og Wig tilstod senere indbruddet.

Nu står han til at få op til ti års fængsel og bøder på 20.000 dollars.

Moralen af denne historie?

Husk at logge af Facebook.