Indien rystes af ny gruppevoldtægt

Senest er en 23-årig fotograf blevet offer for en bestialsk voldtægt, der har flere lighedspunkter med den, som en ligeledes 23-årig medicinstuderende blev udsat for i New Dehli i december 2012. Også her var der fem gerningsmænd og yderligere blev kvindens kæreste også udsat for kraftig vold. Kvinden døde senere af indre kvæstelser.

Ifølge nyhedsbureauet AFP var den 23-årige fotograf i den nye sag ved at tage billeder af gamle bygninger i et afsides område i Mumbai til en magasin-historie, da hun sammen med sin mandlige assistent blev overfaldet af fem mænd. De bankede først assistenten og bandt ham, inden de startede voldtægten mod fotografen.

Mumbai har hidtil været betragtet som en af de sikreste byer for kvinder, og derfor har voldtægten vakt ekstra bestyrtelse.

Den 23-årige fotograf er hospitalsindlagt men har identificeret to af gerningsmændene på deres fornavne, som blev nævnt under forløbet, oplyser politiet.

»Der er rejst en sag, men endnu er ingen blevet arresteret,« lyder det ifølge AFP fra politiet.

Sagen fra New Delhi kører ved domstolene mod de fire mistænkte, der er tilbage. Den femte døde under ikke helt klare omstændigheder i fængslet.

 

Dagens Gossip