Ingen alvorligt kvæstet: Alle reddet ud af kollapset cirkustelt

Politiet frygtede det værste, da mellem 300 og 500 personer fredag eftermiddag blev fanget i et sammenstyrtet cirkustelt i Kalundborg. Al disponibelt personel blev tilkaldt, lige som adskillige ambulancer og lægehelikopteren rykkede ud.

Første melding lød på, at en person var alvorligt kvæstet. Nu oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, at det heldigvis ikke viste sig at være tilfældet.

Alle personer er reddet ud af det sammenstyrtede telt, og ni personer er kommet lettere til skade og er kørt til skadestuerne i Holbæk, Slagelse og Køge.

De øvrige cirkusgæster bliver tilbageholdt i busser på stedet, så politiet kan få alle registret og eventuelt tilbudt psykologisk krisehjælp. Busserne vil efterfølgende køre gæsterne til pårørende-centret, som er blevet oprettet på Årby Fritidscenter. Her er de pårørende i øjeblikket ved at samles.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Teltet var lejet ud til en firmafest i energivirksomheden Seas NVE, hvor omkring 500 gæster, der især var pensionister, spiste og overværede en cirkusforestilling. Men midt under nummeret med elefanterne rev kraftig blæst et par af teltpælene i den ene side op, og teltet faldt omkuld.

Der er ikke tale om Cirkus Arenas store cirkustelt, men et festivaltelt som lejes ud til forskellige begivenheder.

Arbejdstilsynet og politiets tekniske afdeling er tilkaldt for at foretage teknisk undersøgelse af cirkusteltet.

 

Dagens Gossip