Ingen asfalt i år til hverken Søndergade eller Bavnevej

19/10/2013 02:30

Elo Christoffersen

Nyheder
Der bliver ingen asfalt til hverken Søndergade eller Bavnevej i Vamdrup i år. Heller ikke selv om belægningerne er meget nedslidte og trænger hårdt til en renovering, skriver Vamdrup Netavis. Det er den klare udmelding fra Teknisk Forvaltning i Kolding Kommune giver efter at de to lokale byrådsmedlemmer, Poul Erik Jensen fra Socialdemokraterne og Yrsa Mastrup fra Venstre ellers har skubbet på for at få ny belægning på de to nedslidte indfaldsveje til Vamdrup. Men altså forgæves. Ifølge forvaltningens prioritering er Søndergade først på listen i 2015, hvor der også bliver lavet ny belysning på strækningen. Det er også planen, at foretage en delvis renovering af fortovet. Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder Og der er ikke bedre udsigter for Bavnevej, hvor Kolding Spildevand skal i gang med renovering af kloaknettet. Og det er usikkert om de kommer i gang i år eller om det først bliver næste år. Under alle omstændigheder kommer der ikke nyt slidlag på Bavnevej før tidligst i sensommeren 2014 - eller måske først til foråret 2015, fremgår det af prioriteringen hos Teknisk Forvaltning i Kolding. - Det er noget juks, at indfaldsvejene til Vamdrup ikke er i ordentlig stand. Vejene er nedslidte og hullede og sådan har det været det i flere år, siger Poul Erik Jensen til Vamdrup Netavis. Han henviser til, at der er stor trafiktæthed på både Søndergade og Bavnevej: - Desuden er det heller ikke god reklame for Vamdrup, som er den største by uden for Kolding, at når folk bliver mødt af hullede, ujævne indfaldsveje, slutter det lokale byrådsmedlem. Lidt trøst er der dog at hente. Teknisk Forvaltning i Kolding har nemlig besluttet, at der skal ny asfalt på bivejen Duevej i Vamdrup. Hvis du ikke rigtigt ved, hvor Duevej går, så kan vi fortæller, at der fra Østergade og henover det gamle sydbaneterræn til Industrivej. En af årsagerne til, at forvaltningen netop har udset dette vejstykke til ny belægning hænger sammen med, at vejen for nylig har været rodet op på grund af ledningsarbejde i forbindelse med renovering af belysningen.

Mest læste i dag

Der bliver ingen asfalt til hverken Søndergade eller Bavnevej i Vamdrup i år. Heller ikke selv om belægningerne er meget nedslidte og trænger hårdt til en renovering, skriver Vamdrup Netavis.

Det er den klare udmelding fra Teknisk Forvaltning i Kolding Kommune giver efter at de to lokale byrådsmedlemmer, Poul Erik Jensen fra Socialdemokraterne og Yrsa Mastrup fra Venstre ellers har skubbet på for at få ny belægning på de to nedslidte indfaldsveje til Vamdrup. Men altså forgæves.

Ifølge forvaltningens prioritering er Søndergade først på listen i 2015, hvor der også bliver lavet ny belysning på strækningen. Det er også planen, at foretage en delvis renovering af fortovet.

Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder

Og der er ikke bedre udsigter for Bavnevej, hvor Kolding Spildevand skal i gang med renovering af kloaknettet. Og det er usikkert om de kommer i gang i år eller om det først bliver næste år. Under alle omstændigheder kommer der ikke nyt slidlag på Bavnevej før tidligst i sensommeren 2014 - eller måske først til foråret 2015, fremgår det af prioriteringen hos Teknisk Forvaltning i Kolding.

- Det er noget juks, at indfaldsvejene til Vamdrup ikke er i ordentlig stand. Vejene er nedslidte og hullede og sådan har det været det i flere år, siger Poul Erik Jensen til Vamdrup Netavis.

Han henviser til, at der er stor trafiktæthed på både Søndergade og Bavnevej:

- Desuden er det heller ikke god reklame for Vamdrup, som er den største by uden for Kolding, at når folk bliver mødt af hullede, ujævne indfaldsveje, slutter det lokale byrådsmedlem.

Lidt trøst er der dog at hente. Teknisk Forvaltning i Kolding har nemlig besluttet, at der skal ny asfalt på bivejen Duevej i Vamdrup. Hvis du ikke rigtigt ved, hvor Duevej går, så kan vi fortæller, at der fra Østergade og henover det gamle sydbaneterræn til Industrivej.

En af årsagerne til, at forvaltningen netop har udset dette vejstykke til ny belægning hænger sammen med, at vejen for nylig har været rodet op på grund af ledningsarbejde i forbindelse med renovering af belysningen.