Ingen bud på Laudrups spillere

Selvom flere af Swansea-profilerne som Ashley Williams og Michu tidligere har været rygtet til større klubber end den walisiske, så er der ingenting sket, bekræfter Michael Laudrup til BBC Sport.

Men han går ikke med forventningen om, at der af den grund ikke kommer til at ske noget, inden det engelske transfervindue lukker den 2. september:

- Jeg kan styre, hvad jeg selv gør, men jeg kan selvfølgelig ikke styre, hvad andre tænker. Jeg har altid sagt, at hvis nogen virkelig har lyst til at forlade os af en årsag, så er det svært at holde på en spiller, siger Laudrup og bruger sidste sæsons transfers i form Joe Allen (Liverpool), Scott Sinclair (Manchester City) og Danny Graham (Sunderland) som eksempler derpå.

Michael Laudrup afslører også over for BBC, at der ligger en skæringsdato før transferdeadline, hvorefter Swansea ikke vil sælge. På den måde vil klubben sikre sig, at hvis et salg bliver effektueret, så vil der stadig være tid til at hente en erstatning ind.

- Jeg kan ikke fortælle dig den præcise dato for vores deadline, hvis nogen vil købe nogle af vores spillere. Men det er i hvert fald ikke den 25., 27., 29. eller 31. (august, red.)

Michael Laudrup starter Premier League-sæsonen ud hjemme mod Manchester United den 17. august, hvorefter de skal til London for at møde Tottenham i runden efter. Inden de to kampe skal Swansea dog først møde svenske Malmö i kvalifikationen til Europa League.

 

 

 

 

Dagens Gossip