Ingen garanti: Bale må kæmpe for sin plads

Gareth Bale får ingen fribillet.

Selv om Real Madrid ifølge flere medier betalte rundt regnet 745 millioner kroner for den nu tidligere Tottenham-stjerne, skal Gareth Bale ikke regne med at få en fribillet til startopstillingen.

Det fortæller Real Madrids assistenttræner Paul Clement onsdag ifølge AFP til den britiske tv-station BBC.

- Der er masser af konkurrence om pladserne - ingen er garanteret noget som helst, siger Paul Clement, som også var assistenttræner for Carlo Ancelotti i Chelsea og Paris Saint-Germain.

- Carlo Ancelotti har et klart billede af, hvordan han vil bruge ham, men ting kan ændre sig, fortsætter han.

Da Gareth Bale blev præsenteret som Real Madrid-spiller i mandags, sagde han selv, at han opfattede Cristiano Ronaldo som en mand, han måtte indrette sig efter - han mente, at Ronaldo med sin erfaring og resultater er den af de to, som bestemmer.

Men det er et faktum, at Gareth Bale oftest er blevet brugt i venstre side i Tottenham, og det er lige præcis der, Cristiano Ronaldo har sit domæne. Bale er dog i Tottenham til tider blevet brugt på midten.

- For nylig er han blevet mere central. Han er alsidig.

- Det bliver interessant at se, hvordan spillere passer sammen. Vi vil prøve at finde deres bedste position, og hvad der er bedst for holdet så hurtigt som muligt, fortsætter Paul Clement.

Gareth Bale er lige nu på landsholdsopgaver med Wales. Han forventes at debutere for Real Madrid mod Villarreal 14. september.

/ritzau/

 

Dagens Gossip