Ingen livstegn i to uger: Har du set 17-årige Patrick? Han er fundet

Patrick har de sidste to måneder været stukket af fra sit opholdssted i Silkeborg, Aktiv Weekend, hvor han er anbragt på grund af adfærdsvanskeligheder. Han har været tilbage et par gange, blandt andet én gang, hvor politiet fandt ham og eskorterede ham tilbage til bostedet.

Men de sidste to uger har ingen hørt fra den 17-årige dreng.

LÆS OGSÅ: Efterlysning afblæst: 17-årige Patrick er fundet

- Han har egentlig været frivilligt anbragt, men for cirka tre uger siden blev det til en tvangsanbringelse, fordi han ikke længere ville være på bostedet i Silkeborg, siger moren, Melika Reszneki, til Dagens.dk

Hun fortæller, at Patrick har rodet sig ud i nogle alvorlige problemer i Silkeborg. Det er derfor, han ikke længere vil være i byen, fortalte han sin mor, før han forsvandt for to uger siden.

- Han har det ikke særlig godt. Sidst, jeg så ham, græd han. Han var kommet ud et sted, hvor han ikke kunne bunde. Og nu går han rundt uden penge på lommen, siger Melika Reszneki.

Patrick er 17 år gammel, og moren fortæller, at han er 175 centimenter høj, har mørkt hår, der er klippet i en undercut, og blå øjne.
Melika Reszneki formoder, at han går klædt i cowboybukser, en grå sommerjakke, eller måske en sort adidas-cardigan, og et par ruskindsstøvler af mærket Wolverine.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Har du set eller hørt fra Patrick Reszneki Nøbbe, eller har du andre relevante oplysninger om ham, bedes du ringe til politiet på telefon 1-1-4, eller alternativt til bostedet Aktiv Weekend på telefon 22 73 55 33.

Moderen og politiet har grund til at tro, at Patrick Reszneki Nøbbe befinder sig i Vejleområdet. 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Post by Melika Gravgaard Reszneki.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip