Ingen vil vidne mod voldsmistænkt

Selv om meget tyder på, at politiet har fat i den rigtige mand i forbindelse med et overfald på en 26-årig polsk mand på Christiania i marts, har det været overordentligt svært at bevise det. Ingen af vidnerne i sagen vil stå frem i sagen, og nu er den mistænkte blevet løsladt, fortæller efterforsker Kenneth Jensen fra afdelingen for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi.

»Vi har torsdag i sidste uge været nødt til at løslade den mistænkte. Problemet har været, at vi ikke har kunnet få nogle af vidnerne til at fortælle, hvad de har set derude. Og så er det klart, at det bliver lidt op ad bakke for os, og derfor har vi ikke kunnet opretholde varetægtsfængslingen,« siger Kenneth Jensen til Berlingske Nyhedsbureau.

»Men efterforskningen fortsætter, og han er fortsat sigtet i sagen,« understreger han.

Overfaldet, der skete i Pusherstreet i nærheden af værtshuset Woodstock, var brutalt. Den 26-årige polak blev tildelt flere slag i hovedet med et stykke træ fra en palle og brækkede således næsen, fik kraniebrud samt flere blødninger i hjernen.

I første omgang var christianitterne meget behjælpelige. Da den mistænkte ikke havde meldt sig selv efter nogle dage, blev man på et fællesmøde i fristaden enige om at oplyse politiet om hans navn. Den 20-årige blev to dage efter overfaldet anholdt foran Hells Angels-klubhuset i Siljangade på Amager.

Siden anholdelsen har det imidlertid været småt med hjælpen fra de personer, der overværede overfaldet, men Københavns Politi håber stadig, at det fortsatte efterforskningsarbejde kan resultere i en tiltale.

»Løsladelsen behøver ikke at betyde, at han ikke bliver tiltalt for overfaldet. Men det er klart, at vi i de kommende uger må tage andre efterforskningsmæssige skridt og måske forsøge at finde andre vidner, inden vores jurister skal tage stilling til, om der kan rejses tiltale mod ham,« siger Kenneth Jensen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip