Inger Støjberg tager ikke blå sejr for givet

Venstres politiske ordfører, Inger Støjberg, tager ikke en blå sejr for givet, skønt DR's exit pol - valgstedsmåling - viser snævert blåt flertal.

- Det er sjovere for kommentatorerne, end det er for nogle af os politikere lige nu, siger Venstres politiske ordfører, Inger Støjberg, om Danmarks Radios valgstedsmåling, da valgstederne lukker klokken 20.

Målingen viser snævert blåt flertal på 89 mandater mod 86, med Socialdemokraterne som Folketingets klart største parti med over 25 procent af stemmerne og stor tilbagegang til Venstre.

- Det siger sig selv, at det handler for mig og for Venstre og den borgerlige lejr om at få sejren i hus. Men der er intet overhovedet, der er afgjort endnu, siger Inger Støjberg.

Hun vil ikke forholde sig til Venstres ventede tilbagegang.

- Lad og nu få stemmerne talt op. Så må vi tage det til den tid. Hvem kommer til at sidde i regering? Det er der overhovedet ingen, der ved endnu, siger Venstres politiske ordfører.

Hun vil ikke kommentere, om udsigten til Venstres tilbagegang med 12 mandater skyldes partiets valgkamp.

- Lad os nu se. Dette er en exitpoll. Vi tager det, som det kommer. Der er masser af timer endnu til at vente på resultatet, siger Inger Støjberg.

Venstres top er på vej til valgfesten i Landstingssalen på Christiansborg i tre busser med næstformanden Kristian Jensen fra Herning, retsordfører Karsten Lauritzen fra Brønderslev og fødevareordfører Hans Chr. Schmidt fra Haderslev.

Busserne kører til Christiansborg via Køge, hvor partiformanden Lars Løkke Rasmussen har uddelt valgmateriale til vælgerne, via Venstres Ungdoms fest i København.

Der ventes 500 gæster til valgfesten på Christiansborg, oplyser partisekretær Claus Richter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip