Instagram undskylder: Vi sælger ikke dine billeder

Da det tirsdag kom frem, at Instagram fra den 16. januar har ændret sine vilkår for brug deres applikation. Frem over vil Instagram have retten til at sælge brugernes billeder uden at betale for det, eller at spørge om tilladelse først. At forhindre deres billeder i at bliver solgt, eller brugt i andre sammen hænge kan brugerne ikke forhindre, det skriver ComON.

Det har det seneste døgn fået tusindvis af brugere verden over, til at true med at lukke deres bruger konti, for at finde andre tilsvarende tjenester.

Det Facebook-ejede Instagram er nu kommet med en undskyld på baggrund af det seneste døgns protester.

Instagram fortæller, at der er tale om en misforståelse, og lover nu, at man vil ændre dele af vilkårene, så det vil fremstå mere tydeligt, hvad der vil ske med brugernes billeder.

-Instagram-brugere ejer deres indhold, og Instagram tager ikke ejerskab af dine billeder. Det har ikke ændret sig. Vi respekterer, at der er kreative kunstnere og hobby-brugere, som bruger meget tid på at skabe smukke billeder, og vi respekterer, at dine billeder tilhører dig. Punktum, lyder det fra Instagram-medstifter Kevin Systrom på hans blog.

 

Dagens Gossip