Institution for vanskelige unge indviet i Viby

28/01/2013 17:40

Elo Christoffersen

Nyheder
Regionsrådets formand Bent Hansen indviede i dag en ny type institution i Viby for unge med alvorlige adfærdsvanskeligheder. MultifunC Midtjylland hedder institutionen, der drives af Region Midtjylland i partnerskab med Aarhus og Herning kommuner. Institutionen bygger på et norsk koncept, hvor foreløbige resultater har vist, at over 70 procent af de unge klarer sig godt efter forløbet. Bent Hansen gav i sin tale udtryk for, at MultifunC Midtjylland markerer en milepæl, blandt andet fordi konceptet bygger på forskningsbaserede metoder. Indvielsen blev overværet af flere politikere fra byrådene i Aarhus og Herning kommuner, regionsrådet og folketinget. Foruden institutionen i Viby findes der en tilsvarende institution i København, der har eksisteret i lidt over et år.

Mest læste i dag

Regionsrådets formand Bent Hansen indviede i dag en ny type institution i Viby for unge med alvorlige adfærdsvanskeligheder. MultifunC Midtjylland hedder institutionen, der drives af Region Midtjylland i partnerskab med Aarhus og Herning kommuner.

Institutionen bygger på et norsk koncept, hvor foreløbige resultater har vist, at over 70 procent af de unge klarer sig godt efter forløbet.

Bent Hansen gav i sin tale udtryk for, at MultifunC Midtjylland markerer en milepæl, blandt andet fordi konceptet bygger på forskningsbaserede metoder.

Indvielsen blev overværet af flere politikere fra byrådene i Aarhus og Herning kommuner, regionsrådet og folketinget.

Foruden institutionen i Viby findes der en tilsvarende institution i København, der har eksisteret i lidt over et år.