Inter har dansk stortalent tilbage

I sidste weekends topopgør mod Juventus, var Patrick Olsen for første gang i denne sæson ikke udtaget til Inters førsteholdstrup.

Den 19-årige dansker fik en tur på tribunen, efter han havde været af sted med det danske U21-landshold, men til søndagens Serie A-opgør ude mod Sassuolo har træner Walter Mazzari igen fundet plads til sin unge midtbaneslider.

Patrick Olsen er i første omgang én af de 23 spillere, der skal forsøge at fortsætte Inters glimrende sæsonopstart ved at skaffe tre point mod bundholdet fra Bologna-egnen.

Patrick Olsen må dog stadig forventes at skulle kæmpe for sin plads om Inter-holdets tre centrale midtbanepladser bag spillere som det kroatiske stortalent Mateo Kovacic, Esteban Cambiasso, Fredy Guarin og Saphir Taider.

Inter har i denne sæson skaffet syv point efter tre kampe i modsætning til sidste års skuffende afslutning, der kostede tidligere cheftræner Andrea Stramaccioni jobbet. Men en sejr over Sassuolo vil samtidig tjene det formål at give klubbens fans lidt ro, efter det forlyder, at klubbens mangeårige ejer Massimo Moratti er tæt på at gennemføre et salg af den store Milano-klub.

Blandt andre Gazetta dello Sport fortæller, at Massimo Moratti er tæt på at sælge 70 procent af aktierne i Inter til den indonesiske forretningsmand Erick Thohir.        

 

Dagens Gossip