Inter tanker selvtillid med sejr over Genoa

Inter vandt søndag 3-1 hjemme over Genoa, og nærmer sig de sjove placeringer i Serie A-tabellen, mens Genoa rykker den anden vej.

Rodrigo Palacio bragte Inter foran allerede efter 12 minutter, og Mauro Icardi øgede til 2-0 få minutter før pausen. Icardis scoring var hans 10. i Serie A i denne sæson, og han nærmer sig topscorer Carlos Tévez.

Dermed var Inter på kurs mod en god start på 2015, hvor det blev uafgjort mod topholdet Juventus i den første kamp.

Genoa, som ligger højere i tabellen, og faktisk i december var helt oppe på tredjepladsen i Serie A, kom bedre med i anden halvleg. Maxime Lestienne ramte overliggeren efter en times spil.

Kort efter var det Inter-træner Roberto Mancinis tur til at blive skudt i sænk. Mancini står altid i sit tekniske felt og dirigerer spillerne, og der blev han ramt i hovedet af en bold fra en af sine egne spillere. Mancini var dog hurtigt på benene igen og fortsatte med at dirigere sit hold.

Han var dog utilfreds, Mancini, for Inter tillod pludselig Genoas spillere langt mere end tidligere.

Og det blev dyrt fem minutter før tid, hvor Armando Izzo pludselig stod helt fri foran mål. Faktisk var adskillige Genoaspillere fri foran målet efter en frisparkssituation, og Izzo var først på en returbold fra Inter-målmand Samir Handanovic.

To minutter senere dræbte Nemanja Vidic spændingen i kampen med et fint hovedstød. Hans første mål for Inter i Serie A gav holdet fra Milano sejren på 3-1.

Inter er nu nummer otte i Serie A med 25 point for 18 kampe. Genoa er på sjettepladsen med 27 point, også for 18 kampe.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip