Intet kriminelt bag 49-årige Lars Kastrup-Jensens forsvinden

22/05/2013 14:05

Ann Katrine Warren

Nyheder
Siden mandag aften har den 49-årige Lars Kristian Kastrup-Jensen fra Odder været forsvundet. Manden er deprimeret, og derfor er familie og venner bekymret for ham. Hos politiet mener man ikke, at der ligger noget kriminelt bag mandens forsvinden. - Han kan have haft brug for et par dages fred og ro, og derfor sætter vi heller ikke mere i værk, end vi allerede har gjort, oplyser vicepolitikommisær Thomas Hinge fra Østjyllands Politi til Dagens.dk. Både politi og pårørende ser dog gerne, at Lars Kristian Kastrup-Jensen snart dukker op, og derfor er efterlysningen stadig gældende. Den 49-årige beskrives 190 centimeter høj, almindelig af bygning og karseklippet. Han bærer briller og var mandag aften iført blå jakke, hvid t-shirt og jeans. På sine overarme har han tatoveringer af navne og stjernetegn. Ifølge Østjyllands Politi er han formentlig kørende i en sort Ford S-Max med registreringsnummeret GW 29 594. Hvis man har set Lars Kristian Kanstrup-Jensen eller har oplysninger om hans færden, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefonnumrene 114 eller 87311448.

Mest læste i dag

Siden mandag aften har den 49-årige Lars Kristian Kastrup-Jensen fra Odder været forsvundet. Manden er deprimeret, og derfor er familie og venner bekymret for ham. Hos politiet mener man ikke, at der ligger noget kriminelt bag mandens forsvinden.

- Han kan have haft brug for et par dages fred og ro, og derfor sætter vi heller ikke mere i værk, end vi allerede har gjort, oplyser vicepolitikommisær Thomas Hinge fra Østjyllands Politi til Dagens.dk.

Både politi og pårørende ser dog gerne, at Lars Kristian Kastrup-Jensen snart dukker op, og derfor er efterlysningen stadig gældende.

Den 49-årige beskrives 190 centimeter høj, almindelig af bygning og karseklippet. Han bærer briller og var mandag aften iført blå jakke, hvid t-shirt og jeans. På sine overarme har han tatoveringer af navne og stjernetegn.

Ifølge Østjyllands Politi er han formentlig kørende i en sort Ford S-Max med registreringsnummeret GW 29 594.

Hvis man har set Lars Kristian Kanstrup-Jensen eller har oplysninger om hans færden, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefonnumrene 114 eller 87311448.