Investorer uden træner-indflydelse i Brøndby

Hvis John "Faxe" Jensen bliver indsat på trænerbænken i kriseramte Brøndby IF, er det udelukkende Brøndby-ledelsens egen beslutning.

EM-helten fra 1992 er ellers gode venner med Frank Buch-Andersen, som står i spidsen for den investorgruppe, der vil smide 150 millioner kroner ind i Brøndby, hvis de til gengæld får indflydelse i klubben.

Det har åbnet for spekulationer om, at investorerne har ladet et ord falde om, hvem de gerne ser genrejse klubben.

Men Brøndbys administrerende direktør Tommy Håkansson slår fast, at Buch-Andersen og hans partnere ikke har indflydelse på beslutningen om, om det er Auri Skarbalius, "Faxe" eller en helt tredje, der skal sidde på Brøndbys trænerbænk.

- Nej, lyder det kortfattet fra Håkansson.

- Jeg kan bare sige, at vi undersøger alle de muligheder, der er for at styrke os sportsligt, og det er det, der er fokus på lige nu.

Ifølge sportsøkonom Jesper Jørgensen fra Deloitte er der slet ikke råd til, at udefrakommende skal have medindflydelse på en så vigtig post midt i en alvorlig krise.

- Det holder man formentlig fuldstændig adskilt. Så længe investorerne ikke har lagt nogen penge, så har de ikke nogen indflydelse på trænerspørgsmålet.

- Brøndbys ledelse har ikke råd til at sidde og spekulere over, hvad der vil ske, når investorerne kommer ind i klubben.

- Overvejelsen må udelukkende gå på, om den træner, man har, kan føre klubben væk fra nedrykningspladsen eller ej, siger Jesper Jørgensen.

 

 

Dagens Gossip