iOS advarer nu inden man shopper løs i sine apps

Lige siden at Apple åbnede op for muligheden for at købe virtuelle igennem apps gode såsom ekstra funktioner eller snydekoder i spil, har der været historier om børn der hurtigt bruger rigtigt mange penge på de såkaldte ‘in app purchases’. Dette skyldes, at man kan fortsætte med at købe i 15 minutter efter at man har tastet koden, og dette er altså kommet bag på nogle.

Det er også det, den seneste opdatering retter. TechCrunch skriver, at mens man stadig som udgangspunkt kan købe i 15 minutter hver gang man taster sin kode bliver, bliver man nu advaret om dette. Man får herefter også præsenteret en knap, hvor man kan ændre instillingerne, således at man ikke ved et tilfælde kommer til at købe mere.

Om det er nok til at stoppe folk fra at bruge for mange penge i Apples app store er ikke til at sige, men det er i hvert fald et vigtigt første skridt. Derudover er det måske også et skridt på vejen mod den betalingsløsning, rygterne siger Apple arbejder på og hvor det jo ikke går, at folk kan bruge løs i 15 minutter hver gang de har tastet deres kode.

Interesseret i flere artikler om apps og mobiler? Følg os på Facebook og hold dig opdateret.

 

Dagens Gossip