Ishockey: Blue Fox fik 10. sejr på stribe

Odense er ét af de få hold, der har haft overtaget på Herning Blue Fox i denne sæson. Men tirsdag aften vandt Blue Fox for anden gang i seks indbyrdes kampe. Det blev 2-1 på Odense Isstadion.

Det blev en sejr, der blev grundlagt på godt defensivt spil, som det efterhånden er set så tit i denne sæson for de forsvarende mestre. Det skriver aoh.dk i dag.

Gæsterne satte sig på kampen, men fik i første periode ikke det store ud af et solidt spilovertag. Rævene var ikke så direkte i spillet, men havde pucken meget, så det var begrænset, hvad Odense kunne stille op.

Anden periode var også med Blue Fox i førersædet, og nu kom målene tilmed. Midtvejs i perioden kunne Lasse Lassen score til 1-0 efter et hurtigt gennembrud i venstre side af banen.

Det blev 2-0 efter et angreb, som Odense ellers havde afværget. Men værterne tabte pucken i egen zone, og så kunne Anze Kuralt score sit første mål som Blue Fox-spiller.

2-0 før sidste periode var en drømmesituation for Blue Fox, specielt fordi Odense havde haft svært ved at blive rigtigt farlige.

Men som sidste periode gik, blev Odense farligere og fik flere skud ind.

Til sidst måtte Pisar giver en retur på et skud, og så kunne Maxime Lacroix nemt reducere med fem minutter.

Det gav momentum til hjemmeholdet, der pressede på. Med godt ét minut blev målmanden også taget ud. Det gav anledning til et par forsøg, men Blue Fox klarede for sig og tog 10. sejr på stribe.

- Afslutningen blev ikke så køn, men vi klarede for os og kørte sejren hjem. Så betyder det ikke så meget, hvordan det så ud, siger Lasse Lassen, som var målscoreren til 1-0.

 

Dagens Gossip