Ishockey: Dansk VM-direktør skal sælge mange billetter

Enver Hansen er ikke længere direktør for Danmarks Ishockey Union (DIU), fordi han skal være direktør for VM på hjemmebane i 2018.

- Indtil nu har jeg været inde over begge job, men på et eller andet tidspunkt bliver du nødt til at fokusere. Både af hensyn til VM-opgaven og af hensyn til opgaverne i DIU. Ellers kommer du til at arbejde 150 timer om ugen

- Vi skal også til at komme i gang. Der er lidt over tre år til VM, men den tid går hurtigt. Der er store projekter, vi skal have sat i søen nu. For eksempel skal vi lave nogle aftaler med de to arenaer, siger Enver Hansen.

Fredag kom det frem, at DIU's direktør siden 2003 har takket ja til at stå i spidsen for det store VM-projekt i 2018, hvor der skal spilles kampe i Herning og København.

Målsætningen er klar for Enver Hansen. Der skal sælges en masse billetter.

- Der skal sælges nogle billetter og laves et flot show. Det lyder kedeligt, men økonomien skal være i orden, og sådan er det. Vi står foran et kæmpe projekt.

- Vi har 100 millioner kroner i udgifter, så vi skulle gerne have mindst 100 millioner kroner hjem de næste tre år.

- Derfor er det et stort mål at sælge en masse billetter, for vores eneste indtægtskilde er billetsalget. Vi har ingen marketingsrettigheder og ingenting, vi kan sælge, siger han.

300.000 solgte billetter er det magiske tal, vurderer han.

- Der er 64 kampe, og hvis vi siger, at der er plads til 10.000 tilskuere per kamp, så er der potentielt 640.000 billetter, vi kan sælge.

- Vi går efter at sælge omkring halvdelen, men vi ved jo, at når Letland møder Slovenien, så er der ikke mange tilskuere på plads. 300.000 solgte billetter skal vi op på, siger Enver Hansen.

Foruden at stå i spidsen for et flot VM håber Enver Hansen på, at VM-projektet kan smitte af på sporten herhjemme.

- Målsætningen er, at der i forbindelse med VM bygges, eller at der tages beslutning om at bygge flere skøjtehaller.

- For på trods af vores sportslige succes de seneste år, så er situationen den, at vi kun har 25 skøjtehaller. Vi kan bruge mange flere. 10 gange flere. Vi skal udnytte denne synlighed, VM giver os, siger Enver Hansen.

Når VM er afsluttet, er det uvist, hvad Enver Hansen skal. Hans direktørpost i DIU overtages af sportschef Ulrik Larsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip