Ishockey: Herning vinder grundspillet

21/02/2015

Herning Blue Fox har de bedste forudsætninger inden slutspillet om det danske mesterskab i ishockey.

Fredag aften vandt Herning Blue Fox 5-2 ude over Odense Bulldogs, og med sejren i topkampen sikrede Herning-mandskabet sig førstepladsen i grundspillet.

Dermed har Herning Blue Fox, som i søndags vandt den danske pokaltitel, sikret sig hjemmebanefordelen hele vejen gennem slutspillet.

Sejren til Herning Blue Fox blev sikret i anden periode. Den indledte Odense Bulldogs med en 2-1-føring, men 20 minutter senere førte udeholdet med 5-2.

Brad Schell sørgede for to af Herning-målene i anden periode og endte med at blive kåret til kampens spiller.

Med nederlaget dumpede fynboerne ned på fjerdepladsen. Sønderjyske er nummer to, mens Frederikshavn White Hawks er nummer tre.