Ishockeylandsholdet imponerer med klar sejr over Norge

Der har i mange år været dårlige vibrationer mellem det danske og det norske ishockeylandshold, så humøret i den danske lejr er formentlig tårnhøjt lørdag aften efter Danmarks stærke 3-0-sejr over nordmændene i den sidste kamp i Metal Challenge.

Dermed viste danskerne - ligesom i det seneste møde med ærkerivalen i november - at de har godt styr på Norge, når det gælder testkampe. I VM-slutrunderne er styrkeforholdet oftest omvendt.

Formstærke Jesper Jensen, der på landsholdet kun kaldes "Zlatan", var danskernes store offensive profil med to flotte scoringer lørdag aften.

Rögle-profilens anden træffer var kampens højdepunkt, da han i en glidende bevægelse trak pucken om bag skøjterne og fuldstændig snød det norske forsvar, inden han udplacerede målmand Lars Volden.

Forinden havde Nichlas Hardt lavet Danmarks anden træffer i powerplay, hvor han blev serviceret af kaptajn Morten Green.

Jensens anden scoring fik nordmændene til at skrue op for intensiteten, og holdets temperamentsfulde anfører Ole-Kristian Tollefsen forsøgte at fyre op under sit hold ved at meje den dobbelte målscorer ned.

Norge dominerede i sidste periode, og det var en lovlig stor dansk sejr, hvis man ser på kampens forløb.

Skudstatistikken vandt nordmændene overbevisende, men målmand Sebastian Dahm reddede godt for sig og kunne glæde sig over et rent mål på hjemmebanen i Rødovre.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip