Iskold rapper indrømmer silikonebryster

De fleste Hollywood-stjerner og kendisser ville nægte at have fået lægens hjælp til at fremhæve attributterne, men det gælder ikke for den kvindelige rapper Iggy Azalea, der indrømmer, at brysterne har fået et skud silikone.

I forbindelse med et nyt videointerview med det anerkendte, klassiske modemagasin Vogue blev den 24-årige rapper spurgt, om hun ønskede at ændre noget ved sin krop, og her kom australske Azalea med det overraskende svar.

- Jeg har fået ændret noget. For fire måneder siden fik jeg lavet større bryster - det er noget, jeg har tænkt over hele mit liv, erkender Azalea, der i starten prøvede at skjule den brystforstørrende operation på grund af sine unge fans, men hurtigt droppede hemmelighedskræmmeriet.

- Det hele handler om størrelsesforholdet. Jeg er nødt til at have alt skræddersyet, for jeg har sådan en lille talje. Jeg bruger ekstra-small på overkroppen, men størrelse medium ellers, siger sangerinden, der er fuldstændig ligeglad med kropsidealer.

- Da jeg kom til USA, sagde folk, at jeg skulle overveje at blive model. Så jeg gik til et par bureauer, men da de målte min krop, kunne de ikke lide mig mere, forklarer Azalea, der bærer det borgerlige navn Amethyst Amelia Kelly.

Til trods for at Azalea er iskold over for kropsidealer, bliver hun derimod meget berørt af kropshetz. Derfor cuttede hun tilbage i februar de sociale medier for en stund, efter at paparazziene fangede billeder af hendes bikiniklædte krop på en romantisk ferie med kæresten, basketballspilleren Nick Young.

- Jeg er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie, gik online og så, at det åbenbart er chokerende og uhørt at være en kvinde og have appelsinhud, rasede hun på sin Twitterkonto.

I øjeblikket arbejder Azalea på en duet med popprinsessen Britney Spears, og tidligere har hun også lavet det hårdtslående nummer "Beg for it" med den danske sangerinde MØ.

Newspaq

.

Dagens Gossip