Iskoldt: Jaloux ekskæreste angriber kvinde med cornetto-vaffel

En britisk mand har netop i Retten indrømmet, hvordan han for en måned siden i vrede angreb sin ekskæreste med en dybfrossen isvaffel.

Manden, 20-årige Ben Lucas Moses var ked af, at kæresten, Katie Louise Crowle, var gået fra ham, og tog hjem til hende for at lufte muligheden for at finde sammen igen.

Det skriver Metro.

Det ville Katie Louise Crowle dog overhovedet ikke høre tale om, så for at få ham til at stoppe sit trygleri, sagde hun til ham, at hun havde fundet en anden, som i øvrigt ville blive en glimrende far for deres to fælles børn.

Det fik Ben Lucas Moses til at se rødt, så han greb det første redskab, han kunne få øje på, som tilfældigvis var en Cornetto-isvaffel, et af børnene netop havde tabt.

Isen ville han forsøge at tvinge ind i munden på ekskæresten, men i stedet ramte han hendes kind. Det resulterede i, at Katie Louise Crowles læbe hævede op, og hun fik et lille sår på kinden.

Dommeren idømte Ben Lucas Moses en bøde på 100 britiske pund - omkring 950 kroner.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip