Islands Brygge får tre lejlighedstårne ud mod havnen

Interessen for en ny bolig i Havnevigen er så stor, at NCC Bolig netop har besluttet at bygge samtlige tre 55 meter høje lejlighedstårne med udsigt ud over Københavns havn.

Beslutningen kommer kun få uger efter, at mere end 64 boligkøbere var med til rejsegildet på det første tårn i Havnevigen.

Siden har nye købere meldt sig i så stort tal, at ikke blot det andet, men også det tredje tårn bliver bygget i Havnevigen, der dermed markerer sig som det mest sælgende boligprojekt i hele København, hvor der ud over på Amager og Christianshavn også bygges boliger i Nordhavnen.

I slutningen af 2011 blev 49 rækkehuse lanceret i Havnevigen og udsolgt inden for godt et års tid. Sidste forår blev 64 lejligheder i Vesttårnet sat til salg, fulgt af Nordtårnet med 55 boliger i februar i år. Endelig blev Østtårnet med 41 ejerlejligheder sat til salg så sent som i august.

I alt har nu næsten 170 familier valgt at bosætte sig i den sydlige ende af Islands Brygge. NCC Bolig vil fortsætte udbygningen af området i de kommende år.

- Vi har godt 400 byggeretter i området, siger administrerende direktør Torben Modvig fra NCC Bolig og fortsætter:

- Inden længe lanceres en helt ny type bolig i Havnevigen – de såkaldte byhuse. Og efter nytår starter etableringen af den vig, der har givet navn til området.

Syv ud af ti af de kommende beboere i det første tårn i Havnevigen arbejder i det private erhvervsliv eller er selvstændige¸ viser en undersøgelse af beboersammensætningen. 90 procent har en husstandsindkomst fra 700.000 kroner og op. Og 78 procent har en mellemlang uddannelse eller en længerevarende.

 

Dagens Gossip