Italien svækket før Spanien-møde

Italiens fodboldlandshold må højst sandsynligt klare sig uden en lårskadet Mario Balotelli i semifinalen mod Spanien i Confederations Sup.

Den 22-årige AC Milan-angriber har pådraget sig en muskelskade i venstre lår, oplyser den italienske landsholdsledelse.

- Spilleren er ikke tilgængelig i semifinalen mod Spanien på torsdag, og i løbet af de næste dage vil hans tilstand blive vurderet før kampen den 30. juni, hedder det i en udtalelse fra det italienske fodboldforbund, Figc.

Med datoen henviser forbundet til, at finalen eller bronzekampen i Confederations Cup spilles på søndag.

Den italienske landsholdslæge Enrico Castellacci udelukker dog ikke fuldstændig Balotelli fra at blive klar til Spanien-kampen.

- Vi vil forsøge at nå at få ham klar, men det er usandsynligt, at det bliver til torsdagens kamp. Men måske er han frisk til på søndag, siger Enrico Castellacci.

Balotelli har scoret to mål hidtil i turneringen. Italien endte på andenpladsen efter Brasilien i gruppen. Spanien og Uruguay gik videre fra gruppe B.

Italienerne må også undvære Ignazio Abate. Højrebacken er uaktuel i resten af turneringen og er rejst hjem til Italien, efter at han slog skulderen af led.

Derudover er midtbanespilleren Riccardo Montolivo usikker på grund af et slag i hovedet. Alle tre italienere blev skadet i lørdagens 2-4-nederlag til Brasilien.

Andrea Pirlo forventes til gengæld tilbage på holdet, efter at han sad over i kampen mod brasilianerne på grund af en mindre skade.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip