Italiener skal lede CL-finalen

20/05/2013 18:05

BNB

Nyheder
Det bliver italienske Nicola Rizzoli, der får æren af at fløjte op til Champions League-finale på Wembley den 25. maj. Den 41-årige dommer blev mandag bekræftet af Uefas dommerkomité. For flere af de mange tyske landsholdspillere på de to finalehold Bayern München og Borussia Dortmund bliver der tale om et glædeligt gensyn. Nicola Rizzoli var nemlig også manden med fløjten, da Tyskland i oktober sidste år vandt 6-1 på udebane over Irland. I Champions League i denne sæson har flere hold oplevet, at Rizzoli er en konsekvent dommer. I fire kampe har han i denne sæson været fremme med 24 advarsler. Danskere vil måske kunne huske, at den italienske dommer også var i Parken i oktober 2011, da Danmark slog Portugal 2-1 på hjemmebane for at kvalificere sig til EM-slutrunden i 2012. I finalen vil Nicola Rizzoli blive assisteret af linjedommerne Renato Faverani og Andrea Stefani. Fjerdedommer bliver sloveneren Damir Skomina.

Mest læste i dag

Det bliver italienske Nicola Rizzoli, der får æren af at fløjte op til Champions League-finale på Wembley den 25. maj.

Den 41-årige dommer blev mandag bekræftet af Uefas dommerkomité. For flere af de mange tyske landsholdspillere på de to finalehold Bayern München og Borussia Dortmund bliver der tale om et glædeligt gensyn.

Nicola Rizzoli var nemlig også manden med fløjten, da Tyskland i oktober sidste år vandt 6-1 på udebane over Irland. I Champions League i denne sæson har flere hold oplevet, at Rizzoli er en konsekvent dommer. I fire kampe har han i denne sæson været fremme med 24 advarsler.

Danskere vil måske kunne huske, at den italienske dommer også var i Parken i oktober 2011, da Danmark slog Portugal 2-1 på hjemmebane for at kvalificere sig til EM-slutrunden i 2012.

I finalen vil Nicola Rizzoli blive assisteret af linjedommerne Renato Faverani og Andrea Stefani. Fjerdedommer bliver sloveneren Damir Skomina.