Italiens landstræner undersøges for matchfixing

Den italienske fodboldlandstræner Antonio Conte er endnu en gang under mistanke i en gammel sag om matchfixing.

Den 45-årige succestræner er mandag blevet informeret af den offentlige anklager Roberto Di Martino fra Cremona om, at han undersøges for at have fixet resultater i sin tid som klubtræner for Siena i 2010/11.

Ifølge italienske medier er Conte helt konkret mistænkt for at have fixet kampe sidst på sæsonen på et tidspunkt, hvor Siena havde sikret sig oprykning fra Serie B til Serie A.

Det drejer sig om kampene mod Novara og Albinoleffe i maj 2011. Det første opgør endte 2-2, mens Siena tabte 0-1 på udebane til Albinoleffe senere på måneden.

Antonio Conte har tidligere afvist, at han skulle have gjort sig skyldig i anklagerne.

Allerede i 2012/13-sæsonen blev han idømt sportslig karantæne på fire måneder i den selvsamme sag, men dengang blev han af det italienske fodboldforbund frikendt for at have begået matchfixing i den ene af de to kampe.

Karantænen blev afsonet, da Conte var træner for storklubben Juventus.

Det er ikke den første sag om snyderi, som landstræneren har haft på sit bord. Da han fra 2007 til 2009 var træner i Bari, blev klubben fratrukket et enkelt point på grund af matchfixing.

Italienske medier skriver, at omkring 130 personer mistænkes for bedrageri i den aktuelle undersøgelse.

Atalantas træner Stefano Colantuono, Lazios anfører Stefano Mauri samt de to pensionerede fodboldspillere Giuseppe Signori og Cristiano Doni skulle også være under mistanke.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip