Italiens supertalenter næppe med mod Danmark

Det danske landsholds chancer for sejr i fredagens altafgørende VM-kvalifikationskamp mod Italien er øget. I hvert fald på papiret.

Mens Morten Olsen kan melde om en skadesfri trup, har hans italienske kollega, Cesare Prandelli, anderledes store problemer.

De italienske storklubber trækker i Prandelli i håbet om, at han ikke vil bruge de største stjerner i dét, der for Italien er en resultatmæssigt ligegyldig kamp. Og klubberne får som oftest deres vilje.

Det betyder, at spillere som Andrea Pirlo og Leonardo Bonucci fra Juventus formentlig spares, men heller ikke spillerne i andet geled står til Cesare Prandellis disposition.

Superstjernen Mario Balotelli meldes allerede ude af opgøret i Parken, og nu fortæller La Gazzetta dello Sport, at også to andre af italiensk fodbolds allerstørste talenter går glip af opgøret i København.

20-årige Marco Verratti, der bedst kan beskrives som en ung Andrea Pirlo, kommer ikke på banen i Parken, og det samme gælder Napolis 22-årige angrebsstjerne Lorenzo Insigne.

I de tre talenters fravær forventes Italiens offensiv at bestå af ældre spillere. Southamptons Pablo Osvaldo starter formentlig i front med Alessandro Diamanti fra Bologna og Sunderlands Emanuele Giaccherini lige bag sig.

 

 

 

Dagens Gossip