Jakob Poulsen enig med Monaco: Bliver og kæmper

Den danske midtbanespiller Jakob Poulsen har fået hård konkurrence i kampen om pladserne i AS Monaco, efter at klubben i forbindelse med oprykningen til den bedste række har kastet millioner af euro efter nye spillere. Alligevel har han besluttet sig for at blive og tage kampen op med stjernerne, og den beslutning bliver der ikke ændret på.

- Vi havde et møde face to face med Monacos tekniske direktør, Riccardo Pecini, for tre uger siden. Da blev vi enige om, at Jakob bliver i klubben. Hvis han skulle have været væk, skulle vi have aftalt det der, siger Jakob Poulsen agent, Ivan Marko Benes til BT.

Jakob Poulsen skiftede fra FC Midtjylland til Monaco efter EM-slutrunden i Polen og Ukraine for et år siden for omkring 10 mio. danske kroner og spillede 21 kampe, hvoraf han startede inde i de 8. Foråret blev dog ikke det store sus for Jakob Poulsen, der hovedsageligt sad på bænken eller var helt uden for truppen, og efter oprykningen til Ligue 1 hev den russiske ejer, Dmitri Ribolovlev, den helt store tegnedreng frem og gjorde kampen om pladserne endnu sværere.

I dette transfervindue har monegaskerne indtil nu hentet nuværende og kommende stjerner som James Rodriguez, Joao Moutinho, Ricardo Cavalho, Eric Abidal og Radamel Falcao til klubben for mere end 150 mio. euro (1,1 mia. kr.), men Jakob Poulsen trives godt i fyrstendømmet, hvor der, som det er tilfældet med det meste af den øvrige trup, også er kommet ekstra euro i lønningsposen efter oprykningen til den bedste række.

Derfor frister det heller ikke, når italienske Livorno, som det var tilfældet fredag, ifølge det franske medie Mercato365 kom på banen som endnu en bejler til danskeren.

- Det bliver ikke aktuelt at skifte. Som sagt har vi holdt et møde, og vi tror på, at Jakob kommer til at spille en rolle. Monaco har allerede skilt sig af med andre spillere, men Jakob har de altså valgt at beholde, og det er han rigtig glad for, siger Ivan Marko Benes.

AS Monaco har i løbet af sommeren sagt farvel til en stribe spillere, hvoraf fem har fået lov at gå på en fri transfer, mens tre andre har fået lov at smutte for mindre transferbeløb.

 

 

Dagens Gossip