Jamaicansk løber slipper for dopingstraf

03/10/2013 13:48

BNB

Nyheder
Jamaicas stolthed, repræsenteret ved deres overvældende talentmateriale inden for atletik, led et alvorligt knæk, da flere af deres største stjerner blev taget for doping. I Veronica Campbell-Browns tilfælde kan man dog ånde lettet op, da det jamaicanske idrætsforbund har valgt at lade sprinteren slippe med en advarsel.Campbell-Brown har angiveligt anvendt noget creme for at forebygge en skade. Denne creme indeholdt et stof, som befinder sig på listen over ulovlige stoffer.I kølvandet på jamaicanske klager over manglende info om, hvilke midler der må eller ikke må bruges, har en disciplinærkomité besluttet, at en advarsel til Campbell-Brown er tilstrækkelig.Dopingdebatten raser hen over Europa, hvor tidligere fodboldstjerne Jens Lehmann har været ude og bakke op om, at doping tillades i et omfang, så man kan bruge det til at behandle skader.

Mest læste i dag

Jamaicas stolthed, repræsenteret ved deres overvældende talentmateriale inden for atletik, led et alvorligt knæk, da flere af deres største stjerner blev taget for doping. I Veronica Campbell-Browns tilfælde kan man dog ånde lettet op, da det jamaicanske idrætsforbund har valgt at lade sprinteren slippe med en advarsel.

Campbell-Brown har angiveligt anvendt noget creme for at forebygge en skade. Denne creme indeholdt et stof, som befinder sig på listen over ulovlige stoffer.

I kølvandet på jamaicanske klager over manglende info om, hvilke midler der må eller ikke må bruges, har en disciplinærkomité besluttet, at en advarsel til Campbell-Brown er tilstrækkelig.

Dopingdebatten raser hen over Europa, hvor tidligere fodboldstjerne Jens Lehmann har været ude og bakke op om, at doping tillades i et omfang, så man kan bruge det til at behandle skader.