Jamie Oliver har kun sovet 3,5 timer om natten i 10 år: Jeg var ikke normal

Han er kendt for sit smilende overskud, når han rører rundt i gryderne i et af sine utallige, populære madprogrammer.

Men privat var han lige ved at bryde sammen, og derfor måtte tv-kokken Jamie Oliver foretage nogle store livsstilsændringer for at overkomme nogle "meget store problemer." Det fortæller han i et interview med Mail Online.

- Det sidste årti har jeg i gennemsnit sovet omkring tre en halv time om natten. Jeg sad på kontoret, faldt i søvn og så op og i gang igen. Ikke kønt, ikke godt, siger den 39-årige stjernekok.

Derfor måtte Oliver tage grydeskeen i anden hånd. Selv om han stadig står op klokken 05 om morgenen, går han nu tidligere i seng.

- Der kom et punkt denne sommer, hvor jeg blev nødt til at gøre noget. Jeg vidste, at der var noget galt med mig. På et helt grundlæggende niveau fungerede jeg ikke som en normal person, afslører Oliver i interviewet.

For ikke at falde i gryden igen bruger Oliver et armbånd, der måler og registrerer hans ernæringsindtag, søvnmønstre og motionsvaner, og det bruger han nu som navigation for sit velbefindende.

- Jeg er blevet sundere, og jeg har fået mere energi. Jeg er skarpere i mit hoved og mere ædru på den måde, tror jeg, lyder det fra kendiskokken.

Privat er Jamie Oliver gift med den tidligere model Juliette Norton, som han har børnene Poppy Rose, Daisy Boo, Petal Blossom og Buddy Bear med.

I 2014 har han været aktuel i to forskellige madprogrammer.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip